Little Big Paw med smak av atlantisk fisk

  • 89 kr

Det Atlantiska havsfisk godiset från Little Big Paw som är bakat i Little Bakery's vedeldade kolneutrala ugn, inbäddat i det brittiska landskapet, sprutar våra

I lager
Dela
Det Atlantiska havsfisk godiset från Little Big Paw som är bakat i Little Bakery's vedeldade kolneutrala ugn, inbäddat i det brittiska landskapet, sprutar våra fiskgods i Atlanten med fisk, frukt, grönsaker, balsam och friska örter. De är också 100% naturliga, kornfria och allergivänliga. Varje enskilt godis är format utifrån Little BigPaws "tass" -form, perfekt att brytas i mindre bitar och användas som en träningsgodis eller matas hela ... garanterad krispig perfektion i varje bit.
  • Förpackad med protein - Med 50% mager atlantisk fisk, en lätt smältbar proteinkälla. Havsfisk är extremt låg i kalorier och fett ... bra för en hund som vill gå ner några kilo! Den är också full av Omega 3 för en hälsosam, blank päls.
  • Superfood-grönsaker - Pumpa är en fantastisk fiberkälla som inte bara hjälper matsmältningshälsan utan är full av essentiella fettsyror, vilket hjälper ditt husdjur att känna sig fylligare längre.
  • Naturliga kolhydrater - Sötpotatis innehåller lite fett men innehåller mycket näringsämnen vilket gör dem lättsmält. Och kikärter - fulla av protein och fiber för att underlätta matsmältningshälsan.
  • Friska örter - Naturligt näringsrika örter inklusive yucka-extrakt som är bra för att förbättra hud- och pälsförhållandet.
  • Närande oljor - Kokosolja läggs till receptet och är en lysande supermat! Det är känt att kraftigt förbättra led, hud och päls. Det fungerar också som ett bra stöd för matsmältningssystemet, immunförsvaret samt stödja utveckling av ben, hjärna och ögon.
  • Naturliga ledtillskott - Mussla med grön läpp och MSM läggs båda till receptet för deras fantastiska gemensamma hälsofördelar. Green Lipped Mussel är också full av Omega 3 som också kan hjälpa huden och pälsen.
... och absolut inga konstgjorda konserveringsmedel, inga färgämnen, inga smakämnen, inget spannmål, inget vete, ingen soja och inget mejeri. Bara bra mat fylld med naturlig godhet!

Sammansättning: atlantisk fisk (min 50%), sötpotatis (20%), gul ärta (12,5%), oljor och fetter, kikärter (3,5%), linfrö, pumpafrön, blandade örter, kelp, kokosnötolja, Yucca-extrakt, Grön läppad mussla, MSM 
Analytiska beståndsdelar: Råprotein 38,4%, Råolja och fetter 17,0%, Råfibrer 2,2%, Råaska 10,4% 
487kcal per 130g motsvarande 18 kalorier per 5 enstaka godis 
Fosfor - 0,81% per 130 g