Little Big Paw med smak av Kyckling

  • 89 kr

Bakade i Little Bakerys vedeldade kolneutrala ugn, inbäddat på brittiska landsbygden, produceras det brittiska godiset med rostad kyckling med kött, frukt, grön

I lager
Dela
Bakade i Little Bakerys vedeldade kolneutrala ugn, inbäddat på brittiska landsbygden, produceras det brittiska godiset med rostad kyckling med kött, frukt, grönsaker, balsam och friska örter. De är också 100% naturliga, kornfria och allergivänliga. 
Det krispiga kexet har fantastisk tandfunktion och kan hjälpa till att kontrollera tandsten såväl som att hjälpa till att rengöra din hunds tänder efter att de har stoppats i en av de läckra godisbitarna.
  • Packat med protein - Med 50% mager British Roast Chicken, en lätt smältbar proteinkälla. Kyckling främjar god hälsa och förbättrar hundens immunförsvar.
  • Superfood-frukter - En saftig blandning av äpple och blåbär, både en fantastisk fiberkälla och full av vitamin A och C.
  • Naturliga kolhydrater - Sötpotatis innehåller lite fett men innehåller mycket näringsämnen vilket gör dem lättsmält. Och kikärter - fulla av protein och fiber för att hjälpa matsmältningshälsan.
  • Friska örter - Naturligt näringsrika örter inklusive yucka-extrakt som är bra för att förbättra hud- och pälsförhållandet.
  • Naturliga ledtillskott - Mussla med grön läpp och MSM läggs båda till receptet för deras fantastiska gemensamma hälsofördelar. Green Lipped Mussel är också full av Omega 3 som också kan hjälpa huden och pälsen. ... och absolut inga konstgjorda konserveringsmedel, inga färgämnen, inga smakämnen, inget spannmål, inget vete, ingen soja och inget mejeri. Bara bra mat fylld med naturlig godhet!
Sammansättning: Brittisk kyckling (min 50%), Sötpotatis (20%), Gul ärta (12,5%), Oljor och fetter, Kikärter (3,5%), Linfrön, Blandade örter, Äpple, Blåbär, Yucca-extrakt, Grönlipad mussla, MSM 
Analytiska beståndsdelar: Råprotein 37,4%, Råolja och fetter 17,8%, Råfibrer 2,8%, Råaska 11,1% 
448kcal per 100g - motsvarande 17 kalorier per 5 enkla godisar 
Fosfor - 1,59% per 130 g