HD VET Snack Weight Control, 100 g

  • 45 kr

Veterinärsnacks för att stödja viktminskningVem har inte varit med om det? När din fyrbenta vän måste gå på diet är det inte bara en ansträngande tid för hunden

I lager.
Dela

Veterinärsnacks för att stödja viktminskning

Vem har inte varit med om det? När din fyrbenta vän måste gå på diet är det inte bara en ansträngande tid för hunden. Vi kan sällan motstå blicken från våra jyckars lojala ögon och därför hittar både den ena eller andra godbiten ofta fram till hunden under dieten. Men särskilt för hundar som får ett dietfoder för att minska övervikt, till exempel Happy Dog Adipositas Diät, är det avgörande att man strikt följer det dagliga kaloriintaget så att viktminskningen inte misslyckas.

Av denna anledning har vi utvecklat vårt Weight Control Snack baserat på receptet till Happy Dog VET Adipositas Diät. Därigenom kan överviktiga hundar också belönas med ett litet snacks då och då. Men även här är det viktigt att strikt ransonera snacksmängden som utfodras och att minska huvudfodret på motsvarande sätt. Snacksen tillverkas utan tillsatser av socker eller konserveringsmedel och har en praktisk återförslutning för långvarig färskhet.

Kompletteringsfoder för vuxna hundar.
Kontakta alltid din veterinär för att avgöra om snackset är lämpligt för din hund.