Hills Canine Senior Vitality Large Breed Chicken

  • 1 159 kr

BeskrivningTorrfoder med kyckling och ris som är särskilt framtaget för att motverka tecken på åldrande hos hundar. Med vår egen blandning av ingredienser som ä

I lager.
Dela

Beskrivning

Torrfoder med kyckling och ris som är särskilt framtaget för att motverka tecken på åldrande hos hundar. Med vår egen blandning av ingredienser som är exakt balanserad för att främja hjärnfunktionen hos äldre hundar.

 

Steget före med deras bästa i fokus. Hill's SCIENCE PLAN Senior Vitality Medium Mature Adult-hundfoder med kyckling och ris har utvecklats särskilt för att motverka tecken på åldrande hos äldre hundar – så att ni kan leka apport länge till.

 

Huvudfördelar

• En särskild sammansättning av ingredienser som främjar hjärnans funktion, interaktion, energi och vitalitet

• Omega-3- och 6-fettsyror för en glänsande päls

• Lättsmälta ingredienser för en hälsosam matsmältning

 

Läcker nutrition för ett långt och lyckligt liv. Eftersom varje ögonblick tillsammans med din hund är speciellt vill vi ge er fler av dem. Med ingredienser för enkel, hälsosam matsmältning och rätt näringsämnen är Hill's SCIENCE PLAN vetenskapligt utformat för att erbjuda den nutrition din hund behöver för ett långt och hälsosamt liv fyllt med glädje.

 

Vi tillverkar våra foder för hundar och katter med ingredienser av högsta kvalitet. Dessa ingredienser måste uppfylla våra strikta krav på renhet och näringsinnehåll.

 

Du kan göra skillnad för hundar och katter på djurhem. Med varje köp av Hill's SCIENCE PLAN bidrar du till att utfodra över 100 000 hemlösa hundar och katter varje dag, 365 dagar om året. Läs mer på hillspet.se/shelters.

 

Hill's SCIENCE PLAN-hundfoder finns tillgängligt i ett brett utbud av torrfoder och godbitar för din hunds unika behov, samt våtfoder i fler läckra varianter som din hund kommer att älska.