Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Active Canis Cooling Bowl

  • 149 kr
I lager.
Dela
Lagersaldo: 12

Det är viktigt att alltid ha friskt och kallt vatten tillgängligt till husdjur för att undvika överhettning. Denna dryckesskål är särskilt utvecklad för att hålla djurets dricksvatten friskt och kallt i upp till 8 timmar. Ge hunden en sval och skön dryckesupplevelse under varma sommardagar med denna kylande skål från Active Canis.

Rymmer 5dl.

Förpackningen: Vad gäller hunden på förpackningen så har bilden passerat alla interna designkontroller i framtagningsprocessen utan någon kommentar. I efterhand har det uppmärksammats att hundens halsband uppfattas som mycket kontroversiellt, vi ber så mycket om ursäkt för detta misstag. Förpackningen kommer att revideras inför en eventuell nybeställning, men det lager (med befintlig design) som redan är beställt är det som kommer att säljas i första hand.

Produkten: Efter produktion av förpackningen kom det ny information från leverantören om produktens funktionalitet. Instruktionerna på förpackningens baksida lyder: frys kärnan i två timmar och sätt sedan tillbaka den i basen. Enligt ny information är detta inte sättet att gå tillväga, istället ska HELA produkten frysas in, inte tas isär. Det är viktigt att informera kunden om detta.